Miért érdemes interneten vásárolni? 4 fő ok a Black Friday akción túl

Black Friday akciók – az egynapos akciós ajánlatok mellett nagyon sok érv szól amellett, hogy igenis érdemes az interneten vásárolni a Black Friday akciókon túl is.

Számos webáruház egy napig tartó akció – mint például az elektronikus kereskedelem napja, a fekete péntek, a cyber monday és további marketing kampányok – keretében kedvezményesen kínálják termékeiket, és többnyire mindezt az extra bevételek miatt teszik, azonban ezeknek az akcióknak az is a célja, hogy megismertesse az internetezőkkel az online vásárlás előnyeit.

Négy ok, hogy miért érdemes interneten vásárolni:

Kényelmesebb

Önnek nem kell autóba ülnie vagy tömegközlekednie. Előfordult már, hogy hosszan állt a dugóban, kényelmetlenül ácsorgott egy zsúfolt buszon, csomagokkal a kezében, bőrig ázott a megállóban, miközben várta a villamost, vagy éppenséggel egy órát töltött sorban állással? Bosszantó, ugye? Képzelje el, hogy ön kényelmesen ül az irodában az íróasztala előtt, vagy éppen otthon a nappalijában, a családja körében, és ugyanazokat a termékeket vagy szolgáltatásokat éri el, amelyekért egyébként nagyon sok időt és energiát áldozott korábban.

Szélesebb a választék

Tény: egyetlen bolt sem képes azt a mennyiségű választékot biztosítani, amit az internet biztosít. Ha ön betér egy boltba, ott jelentős fizikai korlátok vannak, még a legnagyobb hipermarketekben is, míg az interneten gyakorlatilag nincsenek efféle fizikai korlátok.

Olcsóbb

Az interneten az árak összehasonlíthatók. Ha ön betér egy boltba, ott egy adott terméknek egyetlen ára van. Ha felmegy az internetre, és elkezd egy termék után érdeklődni, akkor különböző webáruházak különböző ajánlatait olvashatja el, így kényelmesen kiválaszthatja a legkedvezőbbet. Az árak átláthatósága mellett még egy oka van annak, hogy az interneten miért olcsóbbak a termékek, ez pedig a költségekben rejlik. Egy boltnak van bérleti díja, sok esetben hatalmas személyzete, például pénztárosok, árufeltöltők, vevőszolgálatosok, raktárosok stb., míg egy webáruház akár egyetlen garázsból is képes ugyanazt a terméket akár egyszemélyes vállalkozás keretében biztosítani.

Biztonságos

Ne legyen bizalmatlan, hiszen az interneten vásárolt termékek ugyanattól a gyártótól származnak, mint a boltiak, így ugyanaz a garancia is vonatkozik rájuk. Ha esetleg attól tart, hogy mégsem tetszik majd önnek a termék, ne izguljon. A törvényi szabályozás előírja, hogy 8 napon belül bármilyen indoklás nélkül kötelesek visszavenni a megvásárolt árut.

Addig is kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyarországi Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!

Kattints az alábbi bemutató videónkra! >>