Milyen akciós terméket ne vegyél egyáltalán a 2024-es Black Friday Magyarországon! >>

Ebben a cikkben megtudtok mindent az idei Black Friday Magyarországon akcióról, hogy mit nem érdemes megvenni ezen a napon. Azt fogjátok megtudni, hogy mire érdemes odafigyelni az Black Friday Magyarországon kapcsán, és melyek azok a nélkülözhetetlen termékek, amelyekkel több pénz spórolhatunk meg!

black friday magyarországon

A kedvezmények napjára vonatkozó igen fontos tudnivaló, a fekete péntek kapcsán, hogy ez a nap kiváló lehetőséget ad a kereskedőknek, hogy megszabadulhassanak a régi beragadt készleteiktől, meg kell őrizni, így a legtöbbjük a készleteket felszámolva jelentős árzuhanással próbálják eladni a régi, vagy gyenge minőségű arucikkeket, amelyeket a vásárlók hónapok óta elkerülnek!

Ez különösen igaz az IT & C elektronikai termékekre, mindent megtesznek, hogy megszabaduljanak a régi komponensektől, gyári hibás eszközeiktől, és az olyan termékektől, amelyek rossz review-kat kaptak bizonyos fórumokon vagy blogokon. 

Próbálj meg ne olcsó televíziót venni, ha a vásárlók véleményei nem pozítiv az adott készülékről, akkor nem érdemes megvásárolni azt (néhány percet vesz igénybe, hogy megnézzed a bolt weboldalán megjelenített véleményezéseket, és elolvassad az előnyeit és hátrányait az eszköznek – Fekete Péntekig olvassad el az intelligens vásárlási tippjeinket egy jó termék kiválasztása érdekében!). Kerüljétek a régebbi DSLR fényképezőgépek megvásárlását is, mivel nagyon rövid időn belül a raktárjukat megtöltik az újabbik generációs fényképezőgépekkel.

Továbbá kerüljétek el az olcsó okostelefonok vásárlását, különösen a 20.000 – 30.000  forintnál olcsóbb modelleket, mivel a teljesítmény nem alkalmas napi használatra, még akkor sem, ha úgy tűnik, hogy nagyon jó árfekvésű.

A ruházat és lábbeli esetében, ha tisztában vagy a divatirányzatokkal, és divatos szeretnél lenni, NE VEGYÉL a tavalyi kollekciókból! – Többnyire a régebbi kollekciók szoktak Black Friday-kor elkelni. Ha nem feltétlenül töltöd fel a ruhatárad a legfrissebb trendek szerint, a www.BlackFriday.hu weboldal lehetőséget nyújt a legkedvezőbb áron történő vásárlásra, ahol olcsón és nagyon jó minőségben felöltözhetsz. Kövesd az oldalunkon található ruhaboltokat!

Ha több információt szerzünk az idei Black Friday Magyarországon 2018-as akciókról, akkor majd jelentkezünk.

Addig is kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyaroszági Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!

Kattints az alábbi bemutató videónkra! >>