Black Friday 2014: Most már a CD Galaxis-ban is!

A CD Galaxis szoftver szaküzlet már 17 éve foglalkozik számítógépes és konzol játékszoftverek értékesítésével. A kezdetektől fogva kiemelt fontosságú volt a cég életében a minőségi, de mégis megfizethető, kedvező áron történő értékesítés, a pontos, precíz csomagküldés.

A cég mindig erős saját árukészlettel rendelkezik, a csomagküldési igényeket is jellemzően saját raktárról elégíti ki, így a megrendelő várakozási ideje minimálisra csökkenthető, csomagküldés esetén már sok esetben akár másnapra megérkezik a küldemény, személyesen pedig minden mindig megvásárolható a cég budapesti, belvárosi üzletében.

Az átvételi módok listája is folyamatosan bővült az idő során, az üzletben történő személyes átvétel és a GLS házhozszállításon kívül ma már a most 5 éves Pick Pack Pontokon (hírlapárusok, benzinkutak, egyéb üzletek, 190 település 600 pontján), és a Posta Pontokon (országszerte, 2500 postahivatal és 125 benzinkút) is át lehet venni a kiválasztott termékeket.

A CD Galaxisban 2014. november 28-án, a Black Friday (Fekete Péntek) alkalmából, számos játék lesz – egy napig – elképesztően alacsony áron megvásárolható, mind személyesen az üzletben, mind pedig csomagrendeléssel.
További információk: http://cdgalaxis.hu/blackfriday

Black Friday 2014