Black Friday 2015: A Nomad Sport fekete pénteki akciója

Történetünk 1996-ban indult. Fiatalok voltunk, telve önbizalommal. Egy soron következő generáció tagjaiként világmegváltó gondolatok sodortak a jövő kihívásai felé. Akkor szinte minden szabadidőnket a hegyekben, a természetben töltöttük. Saját bőrünkön tanultuk és tapasztaltuk meg a természet kemény, de igazságos törvényeit. Túrázás, sziklamászás, vadvízi evezés vagy barlangászás, mindegy volt. Abban az időben szinte robbanásszerűen terjedt el a ma outdoor sportoknak nevezett tevékenységi forma. Adva volt tehát a lelkesedés és a kalandvágy. Lehetőségünk mindenre volt, de ehhez a felhőtlen szabadsághoz valami még hiányzott… mégpedig a szükséges megbízható felszerelések….

 

Mert hát volt bakancs, de beázott, volt kötél, de majdnem elszakadt, és volt minden, de mintha semmink nem lett volna… Házi barkács, sufni tuninggal… Működött is úgy ahogy, de itt már többre volt szükség… Ezt a felismerést tett követte. Elkezdtük hát a megfelelő felszerelések hivatalos beszerzését külföldről. Spórolás, vásárlás, tesztek, majd ismét spórolás és vásárlás és újabb próbák… De ami jól működött azt már értékesítettük is. Bár tapasztalatlanok voltunk a kereskedelemben, mégis hittük, hogy a kellő felszerelést és a hozzá való ismereteket el lehet juttatni az érdeklődő emberekhez. Céget alapítottunk és mind a mai napig a szabadidős, természetben eltölthető sportokhoz, mozgásformákhoz kínálunk kiváló minőségű felszereléseket.

 

Tudásunk és szakértelmünk folyamatosan bővül. A több évtizedes tapasztalatunk révén sok kollegánk saját outdoor sportjában már világszínvonalon tevékenykedik. Ezt a szaktudást és tapasztalatot igyekszünk vásárlóinkkal megosztani, megkönnyítve ezzel a számukra megfelelő termék kiválasztását. Manapság már csak közép- és felső kategóriás termékeket forgalmazunk, ügyelve az ár/érték arány optimalizálására, hiszen a természetben a „jó lesz az, majd kibírja…” olyan önbecsapás, ami könnyen elrontja a legszebb kirándulást is.

 

Kérjük Önöket, forduljanak hozzánk bizalommal! Használják az itt felhalmozott tudást és tapasztalatot, mert a természetben otthon vagyunk, ez a mi igaz világunk…

Varga Zsolt

Euroglobe Kft.

nomad-logo-black-friday

blackfriday.hu