FOREO Black Friday: SZÍNEZD KI A FEKETE PÉNTEKET A FOREO-VAL! 💅 💄 🇸🇪

Kedvezmények akár 30%-ig, a FOREO Black Friday hivatalos oldalán, nov. 22-27. között!

black friday foreo

A FOREO Black Friday márka 2013-ban robbant be a beauty-tech világba, és azóta sincs megállás! A svéd brand mára több mint 100 szépségápolási- valamint design díjat nyert el termékeivel! A FOREO, ahogy arra a neve is utal (FOR EveryOne), olyan high-tech szépségápolási termékeket kínál, amely végre mindenkinek,a saját otthonában elérhető.

black friday foreo

A világ első szónikus szilikon arctisztító készülékével került a köztudatba: a méltán híres LUNA-val. Ultra finom, orvosi szilikon borítása és T-Sonic™  technológiája segít eltávolítani a szennyeződések és sminkmaradványok 99,5%-át, csupán napi 2×1 perc használattal. Nem véletlen, hogy a  LUNA 2 hamar a beauty-guruk kedvence lett szerte a világon. Ha kételkednél, csak keress rá a temérdek pozitív véleményre és tesztre online. De siess, mert a LUNA 2 és kistestvére, a LUNA mini 2 limitált ideig 30%, illetve 25% kedvezménnyel elérhető!

A FOREO Black Friday legújabb technológiai csodája az UFO – egy okosmaszk és anti-aging fényterápiás szupersztár, amely képes kozmetikai szalon minőségű kezelést nyújtani mindössze 90 másodperc alatt!

A FOREO UFO eszközei több különböző technológiát ötvözve a luxus arckezelések élményét nyújtják: a termo-terápia során a melegítés hatására a pórusok megnyílnak, a T-Sonic™pulzálások a bőrbe juttatják a hatóanyagokat, az UFO emellett a bőr hűtésére is képes. Az RGB LED-fényterápia során a vörös LED-fény eltünteti az öregedés jeleit és stimulálja a kollagéntermelést, a zöld LED-fény élettelivé teszi a halvány arcszínt és kiegyenlíti a bőr tónusát, a kék LED-fény elpusztítja a pattanásokat kiváltó baktériumokat és stimulálja a vérkeringést. Ez ugyanaz a fényterápia, amiért a celebek havonta több százezret elköltenek! A FOREO Black Friday keretében, november 22 és 27-e között, az UFO és az UFO mini 25% kedvezménnyel lehet a Tiéd a www.foreo.com oldalon!

black friday foreo

A FOREO a szépségápolási termékek mellett forradalmi szájápolási készülékeket is kínál:

A puha szilikonsörtékkel ellátott elektromos ISSA fogkefe családot! Ezek a formatervezői remekművek gyengéd szónikus pulzálásokkal bizonyították, hogy az alapos fogtisztítás áldozatok nélkül is lehetséges. A Black Friday hétvége alatt 30% kedvezménnyel juthatsz hozzá ISSA 2 és ISSA mini 2 fogkefékhez.

Csapj le a legjobb ajánlatokra és próbáld ki a FOREO Black Friday készülékeit most! Akár a LUNA, az UFO, vagy az ISSA termékcsaládból választasz, biztosan nem fogsz csalódni!

Kövessetek minket a BlackFriday.hu oldaluon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akcióról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalon!

Tisztelettel, a magyarországi Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!

Kattints az alábbi bemutató videónkra! >>