Black Friday 2014: A Grant Theft Auto V a PlayStation 4-en, Xbox One-on és a PC-n

A Grant Theft Auto sorozat kedvelői izgalommal várják az 5-ik részt (a PlayStation 4-esen és Xbox One-on), ami november 18-án jelenik meg. A PC felhasználók többet kell várjanak, 2015 január 27-ig. Remélhetőleg így lesz majd elég idő a hibák javítására (amit a PS4-esen és Xboxon tapasztalnak), hogy a játék a PC-n „makulátlanul” jöjjön ki. A Rockstar játékfejlesztők sok újdonságot vezetnek be a játékba: újabb fegyvereket, járműveket, további vadvilágot, sűrűbb forgalmat és továbbfejlesztett károkat és időjárási hatásokat. A fejlesztők nagy meglepetést fognak okozni azok számára, akik azt hiszik, hogy már láttak mindent, amit ez a játék nyújtani tud.

“Mindenki, aki előre megrendeli a játékot, kap 1.000.000 dollár bónuszt, amit elkölthet a GTA 5-ben és a a GTA Online-on” – írták a Rockstartól

Az online játszás felületén is sokat fejlődött a játék, most már 30-an is játszhatják egyszerre a PlayStation 4-esen és az Xbox One-on. Az összes eddigi játékfrissítés, amit a Rockstar bevezetett a Grand Theft Auto Online-on, megtalálható lesz a PlayStation 4-es, Xbox One és majd a PC kiadásban is.

A Grand Theft Auto V múlt év szeptemberében jött ki, és egy nap alatt 800 millió dollárt zsebelt be a játék, és azóta 33 millió példányt adott el. Az E3-ban jelentették be az új generációs konzolokra és a PC-re.

A fenti írás alapjául a ign.com/articles/2014/09/12/gta-5-release-date-for-ps4-xbox-one-and-pc-revealed cikke szolgált.
Fotó: macksmack.files.wordpress.com/2013/10/gta-5.jpg

 

Black Friday 2014

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=ut_ZnvdVuJQ