Most kezdődött igazán a karácsonyi vásárlási szezon, a Fekete Péntek csak a kezdete volt!

Ha lemaradtál a fekete pénteki ajánlatokról ne bánkódj. A fekete péntek hagyományosan a karácsonyi vásárlási szezon kezdetét jelenti, ahogy egy napig hatalmas kedvezményekkel várják a boltba betérő vásárlókat,ezt követi a Cyber Monday, ahol kedvezményes online ajánlatokkal élhetsz.

Magyarországon még nem nevezhető tömegjelenségnek a Fekete Pénteki bevásárlás, de a weboldalunk látogatottságából is látjuk, hogy ez azért évről évre nagyobb népszerűségnek örvend. Így a hazai webáruházak Fekete Pénteket követően a karácsonyi vásárlási szezonban gyakorlatilag szinte végig akciókkal kedvezményekkel várják a vásárlókat.

Ki az aki karácsonyra nem vesz játékot? Ritka az a család, ahol nincs a közeli vagy távoli rokonságban egy gyerek, így most két játékos ajánlatot ajánlunk figyelmetekbe.

A jateknet.hu nem véletlenül lett az ország boltja 2012-ben és 2013-ban egyaránt, és nem véletlenül nyerte el az igen megtisztelő “Év Internetes Kereskedője” díjat sem az idén. Enyhe túlzással mondhatjuk, hogy az a a játék nem is létezik ami náluk nincs 🙂
December folyamán folyamatosan várnak titeket kedvezményes ajánlataikkal, tegnap ingyenes szállítással és kuponokkal vártak benneteket, de mindenképpen javasoljuk, hogy iratkozzatok fel a hírlevelükre, mert így biztosan nem fogtok lemaradni róla.

Ha játékot szeretnétek mindenképpen látogassatok most el a Játéksziget oldalára is. Azon felül, hogy több mint 150 termékük akciós áron van, még egy ajándék kuponnal is megajándékoznak, minden megrendelés mellé csomagolnak egy meglepetésajándékot, így az ügyfeleiket is megajándékozzák.