Black Friday 2023: cdgalaxis.hu >>>

A CD Galaxis szoftver szaküzlet már 24 éve foglalkozik számítógépes és konzol játékszoftverek értékesítésével. A kezdetektől fogva kiemelt fontosságú volt a cég életében a minőségi, de mégis megfizethető, kedvező áron történő értékesítés és a pontos, precíz csomagküldés.

A cég mindig erős saját árukészlettel rendelkezik, a csomagküldési igényeket is jellemzően saját raktárról elégíti ki, így a megrendelő várakozási ideje minimálisra csökkenthető, csomagküldés esetén már sok esetben akár másnapra megérkezik a küldemény, személyesen pedig megvásárolható a cég budapesti üzletében is.

Az átvételi módok listája is folyamatosan bővült az idő során, Sprinter házhozszállításon kívül már Pick Pack Pontokon (hírlapárusok, benzinkutak, egyéb üzletek) és Posta Pontokon (postahivatal, benzinkutak, egyéb üzletek) is át lehet venni a kiválasztott termékeket.

Black Friday (Fekete Péntek) alkalmából, számos játék és könyv most elképesztően alacsony áron vásárolható meg! További információk: https://cdgalaxis.hu