Black Friday 2023: Hogyan reklámozd vállalkozásod és webshopod? >> 💡 👨‍💼 🇭🇺

Szeretnéd a Te webáruházad kedvezményes ajánlatait az oldalunkon népszerűsíteni? Próbáld ki a Black Friday 2023 lehetőségét! A mi oldalunkon a Black Friday 2023 nemcsak nagy multikat érint, hanem kis- és középvállalkozásokat is! Ha van egy céged és szeretnél te is Fekete Pénteken reklámozni, akkor lépj velünk kapcsolatba!

Rugalmasak vagyunk az egyéni elképzelések megvalósításában, kérlek lépj velünk kapcsolatba! Írj az office@blackfriday.hu email címre, mert nagyon hamar válaszolunk. Hétfőtől-Péntekig 11-től 20 óráig. (Black Friday időszakban: november 20.-30. között, Hétfőtől-Vasárnapig, a nap bármely időpontjában elérhetsz minket)

black friday reklámozás

A www.BlackFriday.hu az egyik leglátogatottabb kedvezményes ajánlatokat összegyűjtő oldal, indulása óta havi több ezer/tízezer/százezer látogatót terel a partnereink webáruházaiba.

A termékek népszerűsítése az alábbi módon történhet:

Új! a. SZABAD HELYEK – Megjelenés a főoldalon  – Új!

Új! b. SZABAD HELYEK – Megjelenés a legnépszerűbb webáruházak kategóriában – Új!

Új! – c.  SZABAD HELYEK – Megjelenés az Egyéb Áruház kategóriában. Ezt a friss oldalt azoknak biztosítottuk, akik jó pozícióban szeretnék reklámozni a webáruházait jutányosabb áron, mint a főoldalon! (de kisebb kattintási aránnyal, mint a főoldalon) – Új!

Új! d. SZABAD HELYEK – Megjelenés a főoldalon az egyéb résztvevő üzletekben – Új!

Új! e. SZABAD HELYEK  – Fenti csíkbanner hirdetés, minden oldalon – Új!

Új! f. SZABAD HELYEK  – Banner hirdetés, jobboldalon az egyéb résztvevő üzletek, a főoldalon, csak számítógépen látszik ez a hirdetés – Új!

Új! g. SZABAD HELY – Banner hirdetés, jobboldalt az egyéb résztvevő üzletek felett, a főoldalon, csak számítógépen látszik ez a hirdetés – Új!

Új!  h. SZABAD HELY – Banner hirdetés, az oldal alján, (sticky mobile) minden oldalon – Új!

Új! i. SZABAD HELYEK – Email marketing – dedikált eDM kiküldés a regisztrált felhasználóinknak – Új!

Új! j. SZABAD HELY – Háttérképi (a fekete háttér helyett) hirdetés, minden oldalon, csak számítógépen látszik ez a hirdetés – Új!

Új! k. SZABAD HELY – Leaderboardos hírdetés, a főoldalon – Új!

Rugalmasak vagyunk az egyéni elképzelések megvalósításában, kérlek lépj velünk kapcsolatba! Írj az office@blackfriday.hu email címre, mert nagyon hamar válaszolunk. Hétfőtől-Péntekig 11-től 20 óráig. (Black Friday időszakban: november 20.-30. között, Hétfőtől-Vasárnapig, a nap bármely időpontjában elérhetsz minket)

Addig is kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyarországi Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!

Kattints az alábbi bemutató videónkra! >>