Black Friday 2014: Magyarországon is piacra lép a Zara Home

Hamarosan, 2014 decemberében megnyílik a Zara Home első magyarországi, több mint 900 négyzetméteres, 3 szinten üzlete az Immobilia Zrt. tulajdonában lévő budapesti, V. kerületi Fashion Street bevásárló utcában. A profession.hu oldalon meg is hirdettek egy üzletvezető állást, tehát már időben készülnek a nagy megnyitásra.

A spanyol Inditex-csoport tagjaként (ami idáig 45 országban és 402 üzlettel működik) a Zara home idén decemberben nyitja meg első üzletét hazánkban. Gyönyörű áruk lesznek, a Zara megszokott, kicsit elegáns, kicsit különleges stílusában; és lesz ott minden, ami egy háztartásba kell: a szennyestartótól a textilekig, sőt, még gyerekszobába való termékek is.

Majd ki lesz pakolva az új kollekció is gyönyörűen elrendezett, gazdag választékkal. És az árak sem szöknek minden terméknél elképesztő magasságokba. Remélhetőleg ez lesz majd a jó ízlésű és jobb minőségű „Ikea” mindenki számára az otthoni dekoráció terén. Meg lehet tekinteni az alábbi youtube-os videót is, hogy egy aprócska ízelítővel hízelegjek.

 

A fenti írás alapjául az otthonesdekor.blogspot.ro/2011/07/zara-home.html, a resourceinfo.hu/hu/cikk/kiskereskedelem/36600.html, a profession.hu és az ingatlanhirek.hu/hir/Zara-Home-Magyarorszagon/45281/ cikkek szolgáltak.
Fotó: profession.hu

Black Friday 2014

httpv://www.youtube.com/watch?v=gkyxzk1H_nA