Black Friday 2015: Magyarország legjobb internetes valutaváltója

Idén, Magyarországon elindítottuk hazánk legjobb és legpraktikusabb valutaváltóját. Napirenden összegyűjti az összes szükséges információt, amit kell tudni a napi árfolyamokról. Lekérdezi minden nap, ugyan abban az órában a Magyar Nemzeti Banknak a kitűzött valutáit, tehát mindig a legfrissebb adatokkal szolgálunk Önöknek.

euro arfolyam 2015 copy

Több funkciója is van ennek a jól összerakott oldalnak, mint például van egy MNB valuta archívum fülecskéje is, ahol megtekintheti a közeli múltban avagy távoli múltban feltüntetett valutákat.

Továbbá, a legfontosabb része ennek az oldalnak az, hogy van egy Internetes valutaváltó fülecskéje, amin aznap, amikor ki vannak téve az árfolyamok, kiszámíthatja a kért valutának az átváltási összegét.

De van egy gyors váltónk is a főoldalunkon, ahol a devizák közötti váltást, akár ÁFÁ-val együtt kiszámíthatja.

Van egy Hírek funkció is, ahol bizonyos napokban történt fontosabb események vannak leírva, ami a gazdaságot és árfolyamokat illeti, meg úgy általában Magyarország kis- és középvállalatait.

A weboldalunk címe: www.arfolyameuro.hu használják ezt, akárhányszor váltani szeretnének. Mi azon dolgozunk, hogy Önöknek, pont úgy mint a BlackFriday.hu oldalunkkal, segítsünk, csak ebben az esetben a legjobb valutaárfolyamokkal.