A 220volt Black Friday 2018 akciója Magyarországon

A 220volt Black Friday akcióját elég leleményesen oldotta meg! Múlt évben a 220volt Black Friday akcióját átnevezték Kék Csötörtöknek. Tudj meg többet erről a cikkben!

A 220volt oldalán elmagyarázták ezt a találmányukat

A 220volt webáruház ezt az eseményt 2017-ben november 17.-re tette.

Ezt lehetett az oldalukon olvasni azon a napon: “Nálunk nem Black és nem Friday, hanem Kék és Csütörtök és nem holnap hanem ma!

A 220volt-ban, csak a mai nap folyamán, több mint 220 terméket kihagyhatatlan áron vásárolhatsz meg!

A 15.000 Ft feletti megrendelések esetén pedig a kiszállítás továbbra is ingyenes. Az akciós árak ma éjfélig érvényesek!

Nézz be hozzánk! Megéri, mert nálunk most hamarabb jönnek a mínuszok!” (forrás: 220volt.hu)

220volt black friday

Még milyen fekete pénteki akciók voltak a 220volt-ban? 

Sony Black Friday volt 2017. november 9-12. között, ahol 15-20% kedvezmény volt Sony objektívekre, gépvázakra és videokamerákra! A hétvégén akár 20% kedvezmény! A Sony Black Friday a 220volt-nál: 2017. november 9. és 2017. november 12. között 15-20% kedvezménnyel juthattak hozzá a Sony csúcsminőségű objektíveihez, gépvázaihoz és videokameráihoz. (forrás: helloblackfriday.hu)

A 220volt black friday 2018-as akciója

Még konkrét időpontot nem tudunk mondani, viszon érdemes résen lenni, ha vásárolni szeretnétek onnan akciós áron, mert nagyon kis idővel előtte jelentik be az akciót, és 1 napig tart, máskor mint a hivatalos black friday. Vagyis idáig így volt, a tavaly nem követte a klasszíkus hálaadási utáni pénteket, hanem inkább saját utat választottak e akciónak a reklámozására. A fent említett hamarabb megtartott fekete péntek, illetve a Kék Csütörtök erre jó példa.

A hivatalos Black Friday akciózás szerteszét Magyarországon, a hálaadást követő pénteken van, ami idén, 2018. november 23.-án lesz.

Itt alul megtudtok többet is (részlet egy régebbi cikkből):

A Hálaadást követő napot (pénteket) nevezik Black Friday-nak. Ez az alkalom az Ünnepi vásárlásnak a kezdetét jelentette. Majdnem mindegyik üzlet ilyenkor felkínálja a raktárseprő akcióját, és az early bird akcióit, hogy felkeltse a vevőknek az érdeklődését. A vásárlók órákat állnak sorba, mielőtt még az üzletek kinyitnának, hogy elsőként juthassanak hozzá az év cukortermékeihez! Ahogy az évek múltak, a vásárlók már inkább az online felületen veszik igénybe a szolgáltatásokat, vagy vásárolják meg a termékeket, amelyek lehetnek elektronikai készülékek, telefonok, számítógépek, laptopok, táblagépek, monitorok, stb. vagy lehetnek akár kozmetikai cikkeket is, de még fenyőfát is lehet vásárolni Fekete Pénteken.

A Black Friday 2018 már nem egy 1 napos esemény. Az elmúlt években Magyarországon (pontosabban 2014 óta), a brutális leázás hamarabb elkezdődött, mint a hivatalos Black Friday vásárlási láz. Nyugatra tőlünk, pontosabban Amerikában, a Fekete Pénteken kívül a Green Monday és a Cyber Monday is nagyon elterjedt. Ez a trend még nem érte el hazánkat, és a Nyugat-Közép Európai országokat sem, de a Black Friday népszerűsége hazánkban évről évre nő.

Ha több információt szerzünk az idei 220volt Black Friday 2018-as akcióról, akkor majd jelentkezünk.

Addig is kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyaroszági Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!