Az arukereso.hu black friday lehetőségei 2018-ban

Az arukereso.hu black friday Magyarország egyik legnagyobb árat összehasonlító oldala. Elkerülhetetlen, hogy november 23.-án ne legyenek az arukereso.hu black friday-on sok árzuhanás. Készülj fel a következő vásárlási tippekkel!

A Black Friday 2018 két hónap múlva megtartja az év legfontosabb marketing eseményét, és ha még nincs egy jól kialakított bevásárlási terved, bemutatunk néhány “intelligens vásárlási tippet”, hogy sikeres legyen az idei Black Friday élményed:

1. Tervezz ki egy költségvetést

Ebben az időszakban nagyon könnyen el lehet veszni, ha nem határozod meg meg a saját költéi limitedet. Nagyon nagy kedvezményekkel rendelkező termékeket is találhatsz, 70% -80%-os árkedvezménnyel, de attól még átléphetik a saját költségvetésed. Épp ezért, gondold végig mit szeretnél venni és mennyt szeretnél rá költeni, és maradj hű a kidolgozott tervedhez.

2. Kutakodj előre

Gondold át, hogy mi az, amit szeretnél és amire tényleg szükséged van, ezért szabj meg egy korlátot saját magadnak, és ami a legfontosabb, hasonlítsd össze a termékek árát. Például, ha szeretnél vásárolni táblagépet, telefont, stb., akkor ugyanazt a terméket keresheted meg több üzletben, és nyomon követheted az áralakulást. A múltban több kiskereskedő, a fekete péntek előtt, megnövelte a termékek árát, majd a kampány ideje alatt majdnem azelőtti szintre csökkentette azokat, így csak azt a látszatot keltették a vásárlókkal szemben, hogy ez egy kihagyhatatlan akció. Mostanában illegálissá vált ez a mechanizmus, és sok ügyfél már panaszt tett ez ügyben a múltban, de soha nem árt ovatosnak lenni.

3. Vedd figyelembe a fizetési módot

Nagyon sokan folyamodnak a hitelkártyákhoz és vesznek hitelre ebben az időszakban, mert azt hiszik, hogy így többet vásárolhatnak és sokkal olcsóbban. Személy szerint én úgy gondolom, hogy ez a módszer csak akkor hatásos, ha épp költözöl egy új otthonba, és egyszerre több terméket kell megvásárolni, például bútorokat, elektromos készülékeket stb. Ha nem ez a kontextus, akkor inkább NE LEGYEN HITELED, és legfőképp szabjál határokat.

4. Készpénz vagy kártya?

“Az információk forrásaiból” úgy tűnik, hogy a készpénz / kézbesítést választó emberek előnyben részesülnek, mivel a kiskereskedőknek érdekükben áll a befektetésük visszaszerzése, és így ők is az utánvételes rendelést választják.

Ismerd meg jogaidat. Meg kell tudnod mindent a fogyasztók jogairól, mivel bármely személynek jogában áll az interneten megrendelt terméket visszaküldeni, ha nem elégedett vele, és nem kell azt külön megindokolni. Hozzáférhető a Nemzetközi Fogyasztói Szervezet weboldala, ahol a legfrissebb információkat olvashatod. Erre a linkre kattintva meggyőződhetsz erről: http://www.consumersinternational.org/website-privacy-policy/

Ha több információt szerzünk az idei arukereso.hu Black Friday 2018-as akciókról, akkor majd jelentkezünk.

Addig is kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyaroszági Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!

Kattints az alábbi bemutató videónkra! >>