Öt jó ok, hogy Black Friday vagy Fekete Péntek alkalmából elkerüljétek a bevásárlóközpontokat, és inkább online vásároljatok!

1) A legtöbb ajánlat, ami az áruházi készletekre vonatkozik elérhető online is. Vagyis az online vásárlás lehetőséget biztosít az azonos típusú termékek alapos összehasonlításra (pl.: ár, minőség, garancia stb.), míg ugyanez egy túlzsúfolt áruházban meglehetősen komplikált kihívás.

2) Ritkák a valódi szenzációs mértékű árleszállítások. Azok a termékek, amelyekre ez a szenzációs árleszállítás vonatkozik csak limitált példányszámban kaphatóak a helyszínen.

3) A kedvezményes árak általában a kevésbé ismert termékekre vonatkoznak. Szóval, ha valóban jó márkájú terméket szeretnél kedvezményes áron, akkor meg kell várnod az új szériát. Akkorra a korábbi modellek akár töredék áron is megszerezhetőek.

4) Léteznek jó ajánlatok más napokon is… ahogyan az emberek képesek Amerikában a Black Friday alkalmával vásárolni, azt az érzetet kelti a szemlélődőkben, hogy csak ezen a napon vannak leértékelések. Pedig ez nem igaz, máskor is vannak akciók, kedvezményes árak, jó lehetőségek. Csak élni kell velük!

5) Tönkreteszi az ünnepi készülődést! Ahelyett, hogy nyugodtan készülődnénk a karácsonyi ünnepekre, a közös ünneplés helyett “ajándékvadászatra” indulunk a bevásárlóközpontokba. Meglehetősen lelombozó. – Ne tegyük! Vásároljunk inkább online!

Foto: digitaltrends.com